Hem » Snickeri

Snickeri

Personlig Snickare i Lerum med kunden i fokus

På Hemnära hjälper vi dig med allt inom snickeri i Lerum oavsett byggprojekt. Vi kommer att vara med dig varje steg på vägen. Oavsett om du bara vill komma igång eller behöver råd om ett projekt, tar vi oss tid att lyssna och hjälper dig att komma igång med vad som är bäst för dig.

Vi erbjuder snickeritjänster till många marknader som hem, kommersiell och industri. Våra tjänster inkluderar köksbyggande, fönsterbyte, golv, fasadarbeten och balkonger. Vi använder endast material av bra kvalitet för att säkerställa att alla våra projekt uppfyller kundens standarder.

Kontakta oss idag för ditt nya kök, fönsterbyte, golv eller annat.

Exempel på tjänster vi utför inom snickeri

  • Köksbyggen – Går du i tankarna att renovera kök?  Vi på Hemnära  kan hjälpa dig med att renovera ditt kök, modernisera, göra det mer funktionellt och mer trivsamt. Oavsett önskemål gör vi arbetet på en hög och kvalitativ nivå. För oss är det inte bara viktigt med toppkvalitet, utan också att resultatet av vårt arbete motsvarar dina önskemål.

  • Fönsterbyte – är en otroligt bra investering som du kan göra i ditt hem, det ger din familj ett hälsosammare och bekvämare hem året runt. Vi är experter på fönstermontering, och har många års erfarenhet.

  • Golvläggning – Vi har erfarenhet av alla typer av golv. Inga golvbyten är för komplicerade för oss. 

  • Fasadarbeten – Se till att ta hand om fasaden på din bostaden. Det finns många anledningar till varför det är viktigt att sköta fasaden på din bostad. Det kan exempelvis ske fuktskada och orsaka röta i fasaden. Men det kan även öka värdet rejält inför försäljning av bostaden. 

  • Altaner – Se till att förgylla livskvalitén med en välbyggd altan. Vi vet precis hur vi ska bygga din altan för att göra din uteplats trevlig.