Hem » Måleri

Måleri

Målare i Lerum

Söker du efter en målare i Lerum eller i närheten av Göteborg? Då har du hittat rätt. Hos oss får du inte bara ett bra slutresultat att vara stolt över utan också en personlig målare som alltid värnar om ditt bästa. Vi är specialiserade på både bland annat måleri i hemmet, husmålning och fasadmålning, vilket innebär att du kan förvänta dig högsta kvalitet på alla våra projekt. Hos oss har vi alltid en god kundnöjdhet vilket gör att våra kunder alltid kommer tillbaka till oss när det är dags för nya projekt, det tycker vi är superkul!

Målare som alltid gör förarbetet noggrant

För att få ett snyggt slutresultat och en lång hållbarhet på målningen krävs det att man gör ett noggrant förarbete. Som erfaren målare med flera år i branschen vet vi vikten av ett viktigt förarbete för att få ett riktigt hållbart resultat. Vi är din målare i Lerum som alltid tar kvalitet före kvantitet. Oavsett om det handlar om tapetsering, fasadmålning och husmålning, garanterar vi att arbetet utförs med största noggrannhet och precision.

Våra tjänster inom måleri 

 

  • Invändigt/utvändigt måleri
  • Sprutmålning
  • Tapetsering
  • Fasadmålning/Husmålning
  • Trapphusmålning
  • Trappmålning
  • Epoximålning

Målare med helhetslösningar för era renoveringsprojekt

Vår vision är att kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar för att man ska slippa behöva använda sig av flera olika företag och kan ta hand om hela ditt projekt från start till slut. Hos oss är vi både målare och snickare i Lerum med flera samarbetspartner. Se våra tidigare projekt för inspiration till att påbörja dina renoveringsdrömmar. Kontakta oss så hjälper vi er med allt från fasadmålning till trappmålning och mycket mer.

Fasadmålning Göteborg
husmålning