Hem » Hem

Hem

Hemnära måleri & snickeri i Lerum
Helhetslösningar för hela hemmet oavsett projekt

Välkommen till Hemnära måleri & snickeri i Lerum.Vi är ett litet företag med stora ambitioner! Vi hjälper privatpersoner och företag med måleri/snickeri samt inredningstjänster av högsta möjliga kvalitet. Allt från små till stora jobb. Vi träffas och gör en behovsanalys av just ert projekt där alla delar i projektet avgör slutresultatet. Vi avtalar allt så inga missförstånd uppstår. Efter det kör vi igång.

Högkvalitativa tjänster inom måleri och snickeri

För oss är våra kunder det viktigaste vi har och prioriterar alltid era behov och krav för att ge er det resultat ni önskar. Vi ser till att alltid se helheten och hjälper er att hitta rätt väg till ert drömhem. Vi har en lång erfarenhet inom måleri & snickeri och när vi lämnar ett arbete ser vi alltid till att ni som kund är nöjda och att arbetet utförts noggrant och av hög kvalité, till och med så bra att ni kommer vilja rekommendera oss till andra.

Läs mer om vilka snickeriarbeten vi utför: HÄR

Våra kunder rekommenderar oss

Många av våra kunder tar kontakt med oss på rekommendation från någon som vi utfört arbete åt. Detta ser vi som ett bevis på att vi gör något bra, kontakta oss du också.

Vi skapar ditt drömhem

Tillsammans planerar vi inför arbetet så att vi kan verkställa arbetet på bästa sätt.

Vi stödjer Giving people

Vi gör skillnad för utsatta barn och barnfamiljer genom att stödja organisationen giving people. Läs mer om Giving people

Måleri & snickeri i Lerum

 

Våra tjänster